prevodilacka agencija UNION
animacija

Prevodilačka agencija UNION Translations je jedna od vodećih agencija u oblasti pružanja prevodilackih usluga u Srbiji. Naša agencija nudi brz i pouzdan prevodilacki servis za visoke zahteve naših klijenata.

kontakt1
  • · Prevodilačke usluge

  • · Nemački jezik
  • · Overeni prevodi

SER

PREVODILAČKA AGENCIJA


Poštovani posetioče,

ukoliko Vam je potrebna prevodilačka agencija za nemački jezik na pravoj ste adresi - prevodjenje sa nemačkog jezika na srpski i sa srpskog jezika na nemački je naša specijalnost! Verovatno znate da u Srbiji postoje stotine prevodilačkih agencija. Ukoliko uzmemo u obzir samo Novi Sad gde je i naše sedište, onda broj registrovanih agencija prevazilazi sasvim sigurno cifru od 20 firmi.
Poslovna politika: Gde je tu naše mesto i šta je to što što bi Vas opredelilo, da upravo prevodilačkoj agenciji UNION Translations poklonite svoje poverenje?
Dok druge prevodilačke agencije obećavaju kvalitetne prevode za veliki broj jezika, mi smo odlučili, da se usredsredimo na prevođenje nemačkog jezika. I ja lično kao osnivač firme ne verujem u saradnju i slepo poverenje bez mogućnosti kontrole i lične odgovornosti, jer tamo gde nema lične odgovornosti, ne može biti ni kvaliteta. Dakle umesto velikog broja jezika u ponudi potrudili smo se da zaokružimo ponudu kada je u pitanju nemački jezik, i ispunimo potrebe privrednika u skladu sa svim trendovima modernog poslovanja.
Šta to znači? Ukoliko sarađujete sa inostranim firmama, imali ste priliku da sarađujete sa brojnim prevodiocima, pa ste sigurno nekad imali osećaj da postoji nesklad između onoga sto je rečeno, i onoga što je prevedeno. UNION je tu da stvori jedinstvo između sagovornika, i omogući uspešne i sigurne pregovore između predstavnika dve različite kulture. Pored kvalitetnog konsekutivnog prevođenja na sastancima vršimo pismene prevode tekstova iz svih oblasti.
Svaka ozbiljnija firma bi danas trebala da ima svoju internet stranicu. Umesto da angažujete dizajnere koji će Vam kreirati sajt, i prevodilačku agenciju koja će izvršiti prevod, UNION Enterprises Vam nudi mogućnost da sve obavite na jednom mestu, brže i kvalitetnije, bez neminovnih problema koji nastaju angažovanjem dve firme za jedan projekat.
Prevodilačka agencija UNION Translations
Dušana Vasiljeva 30/10, 21000 Novi Sad, Srbija, office@union.rs, +381 21 525683, +381 63 7606026