prevodilacka agencija UNION
animacija

Prevodilačka agencija UNION Translations je jedna od vodećih agencija u oblasti pružanja prevodilackih usluga u Srbiji. Naša agencija nudi brz i pouzdan prevodilacki servis za visoke zahteve naših klijenata.

kontakt1
  • · XHTML

  • · CSS
  • · FLASH

SER

WEB DESIGN


UNION Translations pored osnovne prevodilačke delatnosti takođe nudi uslugu dizajna/izrade internet prezentacija. U mogućnosti smo da Vam ponudimo kako dizajn tako i poštovanje važećih web standarda. Do sada je bilo veoma teško spojiti ove dve stvari. Ali zahvaljujući programskom jeziku CSS otvaraju nove mogućnosti za programere internet prezentacija. Kombinacija XHTML jezika i CSS-a je idealna - to je razdvajanje sadržaja prezentacije od layout-a. Spoj programerskih sposobnosti, iskustva u oblasti grafičkog dizajna na kompjuteru i slikarskog iskustva je svakako nešto od čega i Vi možete profitirati.

Kao što je to vrlo često u životu slučaj, lepota je upravo u jednostavnosti. Umetnost je "samo" u pravilnom mešanju ograničenih "začina". Mi smo zagovornici jednostavnog, skladnog dizajna koji je prilagođen temi i željama naših klijenata - bilo da je u pitanju korporativni dizajn ili dizajn za stranicu zabavnog karaktera.

Flash animacije su kompromis, i iskorak u pravcu dizajna na uštrb sadržaja i uspeha prezentacije na Internetu. Međutim ukoliko klijent to zahteva (npr. ukoliko se radi o prezentaciji proizvoda) u mogućnosti smo da obogatimo prezentaciju vrlo zahtevnim flash animacijama.
Prevodilačka agencija UNION Translations
Dušana Vasiljeva 30/10, 21000 Novi Sad, Srbija, office@union.rs, +381 21 525683, +381 63 7606026