prevodilacka agencija UNION
animacija

Prevodilačka agencija UNION Translations je jedna od vodećih agencija u oblasti pružanja prevodilackih usluga u Srbiji. Naša agencija nudi brz i pouzdan prevodilacki servis za visoke zahteve naših klijenata.

kontakt1
  • · Unapređenje pozicije

  • · Unapređenje rejtinga
  • · Povećanje br. posetilaca

SER

UNAPREĐENJE VAŠE INTERNET STRANICE


Da li ste nekada čuli da cirkuske slonove vezuju tankim lancem koji je povezan sa klinom i zaboden u zemlju? Dobra bezbednosna mera zar ne? Kada je slon bio malen vezivali su ga lancem i svaki put kada je hteo da pobegne trpeo je bol. Pri samoj pomisli da pobegne posle puno godina on bi se setio tog bola i zato više i ne pokušava da utekne. A slon nikad ne zaboravi. Verovatno se sada pitate zašto o ovome pišem.

I mi ljudi zbog loših iskustava iz prošlosti ne vidimo šanse koje nam se ukazuju. Ukratko bih ovim tekstom hteo da Vam predočim koje mogućnosti za poboljšanje poslovanja svoje firme (uz minimalne troškove) može da Vam pruži internet. Sigurno ste već postavili svoju prezentaciju na web. Platili ste nekom prijatelju, komšiji a možda i firmi za web dizajn i izdvojili preveliku sumu novca za tu uslugu pa se sada pitate šta Vam je to trebalo i ni u snu ne biste izdvojili još jedan dinar za reklamu na ovom mediju.

Kada danas neko napravi internet prezentaciju nemajući u vidu Google i njegov način rada, to je kao kada bi neko napravio brod koji ne može da se održi na vodi. Da biste plovili na površini mora koje danas čini preko 3,7 milijardi internet adresa potrebno je malo više od dobre volje.


Pređi na sledeću stranu >
Prevodilačka agencija UNION Translations
Dušana Vasiljeva 30/10, 21000 Novi Sad, Srbija, office@union.rs, +381 21 525683, +381 63 7606026
slonce