prevodilacka agencija UNION
animacija

Prevodilačka agencija UNION Translations je jedna od vodećih agencija u oblasti pružanja prevodilackih usluga u Srbiji. Naša agencija nudi brz i pouzdan prevodilacki servis za visoke zahteve naših klijenata.

kontakt1
  • · Grafički dizajn

  • · E-Marketing
  • · Izrada web prezentacija

SER

MARKETING


Proučavajući srpsku internet scenu ustanovio sam da postoje dve vrste prezentacija. U jednu grupu spadaju internet prezentacije velikih firmi, koje mogu sebi da priušte skupe dizajnere. Ne želim da znam kakve sume novca su plaćene za njih.

Druga grupa su mala preduzeća koja imaju toliko amaterske internet prezentacije da one narušavaju ugled firme. A da postoji i treća grupa. Mnogi kažu, ma zašto bih ja platio da mi neko napravi sajt, kad ja to mogu sam? Obično sve ostane samo lepa zamisao - ovakve firme čine treću grupu. A ako se sopstvena kreacija uz mnogo truda i muke realizuje onda rezultat nije zadivljujuć.

Odlučili smo da upravo tim malim preduzećima pomognemo, da se predstave na pravi način putem Interneta. Kreirati internet sajt zahteva odlično poznavanje programa za obradu slika, animacija i raznih drugih tehnika kojima je potrebno ovladati i objediti ih na jednom mestu - Vašoj prezentaciji. Pre izrade prezentacije prvi odlučujući korak je zakup adrese (domena) i hosting servisa a nakon postavljanja sajta neophodno je reklamirati Vaš domen na drugim internet prezentacijama, kako bi Vaš sajt bio dobro rangiran u pretraživaču Google. Svi navedeni koraci moraju se obaviti profesionalno da bi prezentacija ispunila svoju svrhu. A svrha prezentacije je 1. da Vas pronađu i 2. da prezentacija ostavi utisak jedne ozbiljne firme. Takođe Vam stojimo na raspolaganju ukoliko želite da napravite solidnu reklamu u novinama i drugim štampanim medijima. U mogućnosti smo da sačinimo za Vas marketinške tekstove za klasične štampane medije i tekstove optimizovane za internet prezentacije.
Prevodilačka agencija UNION Translations
Dušana Vasiljeva 30/10, 21000 Novi Sad, Srbija, office@union.rs, +381 21 525683, +381 63 7606026